Hyr personal för servering, dekoration & koordinering hos oss - Lidingö & Storstockholm - bröllop, event & fest.

barpersonal bröllop dekoratörer dekorering event fest konferens Lidingö servering serveringspersonal servis stockholm

Planerar du bröllop, fest, event eller konferens och behöver hjälp av duktiga servitriser, dekoratörer, koordinator eller barpersonal? Vi har glädjen att nu kunna erbjuda duktig personal i Stockholms län där vi besitter över 10 års erfarenhet av branschen!

Hos oss kan du boka
- Serveringspersonal
- Koordinator/arbetsledare 
- Barpersonal
- Personal för dekoration av fest- och bröllopslokal
- Demontering av dekor och städ av fest- och bröllopslokal

I företaget har vi över 10 års erfarenhet inom servering och evenemang, allt ifrån enklare bröllop och fester till finare fester där det ställs höga krav på personalen.

Vi hyr även ut stolsöverdrag, stolsrosetter, neonskyltar, bardisk, ballongbåge/vigselbåge, blomster- och bladgirlanger, porslin, vinglas m.m. Vi kan därmed vara behjälpliga med såväl uthyrning som dekoration och dukning av lokaler, där vi även kan erbjuda enklare ballong- och blomsterarrangemang. Låt oss veta vad just ni önskar till ert event så tar vi fram det vi har att erbjuda. 

Vi utgår ifrån Lidingö där vi har vår bas, men tar med glädje uppdrag i hela Stockholms län.

Tveka inte att höra av dig med din förfrågan så återkommer vi med en offert normalt inom 48 timmar. Vänligen ange vad det rör sig om för evenemang, om det är privatperson eller företag som önskar boka, typ av personal som behövs samt ungefärligt antal personal och timmar som ni räknar med.

Maila oss på info@brollopstider.se för mer information och offert

 


Äldre post Nyare post