Bröllopstider.se på bröllopsmässan Uppsala slott 5 februari

Bröllop bröllopsmässa

Bröllopstider.se på bröllopsmässan i Uppsala 

Bröllopstider.se fick chansen att mingla med fantastiska blivande brudpar och fantastiska leverantörer på bröllopsmässan på Uppsala slott 5 februari.

Det var 2,5 fullspäckade timmar på Uppsala konstmuseum på Uppsala slott när portarna öppnades till årets bröllopsmässa den 5 februari. Bröllopstider.se fanns på plats för att visa upp en del av vårt stora utbud för blivande brudpar och deras vänner. Vi har så otroligt mycket nyheter främst inom brudslöjor och hårsmycken, men vi hade inte ens möjlighet att visa en bråkdel på plats. Vi tackar därför alla besökare som tålmodig stod och väntade för att komma fram till montern, och hälsar er välkomna tillbaka till vår hemsida där ni kan se hela vårt utbud och handla en tid det passar er!

Det var otroligt kul att träffa både besökare och alla branschkollegor tillika fantastisk leverantörer i branschen, som vi alla brinner för att leverera just det ni som kunder önskar till er stor dag! 

Vi tackar som ödmjukast för er tid att prata med oss och ser fram emot att få höra ifrån er alla snart igen!

Ni vet väl att ni når oss på Brölloptider.se via chatt, mail och telefon? Vi älskar att kunna hjälpa er hitta rätt i bröllopsdjungeln 💕 Och vi kommer alltid att fortsätta vara den personliga, lilla bröllopsbutiken online som finns för dig, oavsett var i landet du bor! Välkommen in till oss! 

Xoxo,
Team Bröllopstider.se 💕

 Äldre post Nyare post