Leveransvillkor

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkt, pris, fakturerings- och leveransadress.


Fraktavgift är 49 kr med spårbar försändelse. Normala leveranstider är 2-5 vardagar. Returfrakten kostar 59 kr med undantag för retur brudklänning som kostar 169 kr och vid retur av 3 eller fler brudslöjor 119 kr. Retur betalas av köparen, kostnaden dras av på återbetalningen. Stolsöverdrag som returneras ska bokas och bekostas av köpare direkt, förslagsvis med DHL. Undantag gäller för reklamation som är kostnadsfri. Fraktkostnad återbetalas inte vid utnyttjande av ångerrätt. 

Leveranstider från Bianco Evento kan variera beroende på om de har varan i lager eller ej, vi meddelar ungefärlig leveranstid vid offert. 

Tag kontakt med oss på info@brollopstider.se för att begära en retur. Senast 14 dagar efter mottagandet av varan/varorna skall varan ha returnerats till oss. Varorna skall returneras med en returetikett som erhålles av oss, returneras i originalförpackning och i oanvänt skick. Läs mer om retur, reklamation samt övriga villkor i våra allmänna villkor.