Nyheter — bröllopsmässa

Bröllopstider.se på bröllopsmässan Uppsala slott 5 februari

Bröllop bröllopsmässa

Bröllopstider.se på bröllopsmässan Uppsala slott 5 februari

Bröllopsmässan Uppsala slott 5 februari - Brollopstider.se var på plats och visade upp brudslöjor, hårsmycken, kimonos, personliga caketoppers, manschettknappar, flugor, och mycket mycket mer!

Läs mer →


Bröllopsfeber bröllopsmässa & nya beställningar!

Bröllopsbutik bröllopsfeber bröllopsmässa håraccessoarer hårnålar kimonos

Bröllopsfeber bröllopsmässa & nya beställningar!

Fantastiska dagar på Bröllopsfeber och nya produkter in i lager inom kort!  Vi är fortfarande exalterade över all feedback och alla trevliga besökare som kom och besökte oss på Bröllopstider under Bröllopsfeber! Vi har även sålt slut mycket under och efter mässan - men det är nya beställningar på väg in!  När Bröllopstider bestämde sig för att ställa ut på Bröllopsfebers bröllopsmässa, efter att ha varit igång i drygt två månader, så visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Vår förhoppning var att öka medvetenheten om att vi finns och även skapa en trygghet kring vårt varumärke och webbutik. Resultatet...

Läs mer →


Två veckor kvar till Bröllopsfeber!

Accessoarer Bröllop Bröllopsbutik bröllopsfeber bröllopsmässa Rabatt tävling utlottning

Två veckor kvar till Bröllopsfeber!

Nu är det bara två veckor kvar till Bröllopsfeber bröllopsmässa där ni såklart hittar oss på Bröllopstider! Vi kommer att finnas i monter A4.08A där ni kan handla till exklusiv mässrabatt samt vara med och tävla om att vinna en valfri brudslöja och presentkort. Vi ser fram emot att träffa er och få prata om och visa upp våra fina accessoarer! 

Läs mer →