Specialbeställda produkter bröllop - vad kan vi hjälpa er med?

nya produkter personliga varor specialbeställning

På Bröllopstider jobbar vi dagligen med produkt- och affärsutveckling. Det är en del av vår vision, att kunna erbjuda de produkter som just ni som kunder önskar och söker efter, till bra priser! Därför undrar vi, vad söker just ni till ert drömbröllop? 

Vi får varje vecka in förfrågningar om vi kan beställa in olika brudslöjor, kimonos med och utan text i olika färger och längder, midjeband, smycken och hårsmycken mm. Vi tycker att det är otroligt kul och försöker alltid att hjälpa att hitta och beställa efter era önskemål, och vissa tar vi till och med in i ordinarie sortiment i butiken. 

Vi vill därför gärna uppmuntra er att höra av er om ni söker något speciellt till er stora dag, så försöker vi vårt bästa för att hitta något passande! 

Just nu jobbar vi till exempel tillsammans med ett företag för att ta fram ett svensktillverkat bröllopssortiment inom trävaror; allt ifrån personliga cake toppers, skyltar till bröllopet mm som man kan få personliga med egna namn och datum eller i standardutförande. Cake toppers finns redan nu i webbshoppen, och vi hoppas kunna presentera hela sortimentet inom kort! 

Hälsningar från teamet på Bröllopstider! 


Äldre post Nyare post