Bröllopstjänster


På jakt efter en bröllopsassistent, behöver ni hjälp med att hitta eller få förslag på leverantörer i branschen, hjälp med att ta dom där jobbiga prisförhandlingarna med leverantörer som man helst slipper, eller kanske hjälpa att få koll på kostnader inför den stora dagen?

På Bröllopstider.se har vi ett team med lång erfarenhet av serviceyrket, prisförhandlingar och ekonomi, och har även ett gediget nätverk av proffsiga leverantörer, oavsett om du är på jakt efter stans bästa florist, fotograf, skräddare, festvåning, DJ, musiker, bartender mm!

Boka gärna in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt Teams-möte med oss så hjälper och guidar vi er till vad som är bäst för just er!

Varför välja just oss? Då vi har en bred erfarenhet i teamet i kombination med vår bröllopsbutik, så besitter vi en bred kompetens inom bröllop och planering, vilket gör att vi kan erbjuda en mer kostnadseffektiv lösning än dom flesta andra leverantörer. Vi vet att bröllop är en dyr historia, låt oss hjälpa er att göra den mer kostnadseffektiv utan att tumma på kvalitén!

Vi hjälper er med:

- Bröllopsassistent när ni behöver hjälp av någon som finns där och stöttar med alltifrån att steama brudgummens skjorta, lägga brudslöjan snyggt för fotogarferingen, till att springa och handla en kaffe - vi finns där för ER på er stora dag!

Från 450:/timme


- Ta fram bröllopsleverantörer, alltifrån festvåning, DJ, florister, musiker, fotograf, videograf, finansieringspartners, brudbutiker, m.m. Vi har ett stort nätverk av duktiga leverantörer som vi nätverkat och samarbetat med genom åren. På det har vi många års erfarenhet av upphandling. Berätta om dina behov så plockar vi fram guldkornen - så att ni kan fokusera på annat!

Från 849:-, fast pris enligt överenskommelse- skicka förfrågan för offert! 

Förhandla avtal med leverantörer. I teamet har vi en duktig inköpare som arbetat i flera år med upphandling och inköp i stora företag och därmed besitter kompetensen att utmana priser för att göra ert bröllop så kostnadseffektivt som möjligt! Slipp ta dom där tråkiga diskussionerna med leverantörerna och låt istället oss med vana att förhandla sköta den biten!

Från 749:-, fast pris enligt överenskommelse- skicka förfrågan för offert! 

- Skapa en ekonomisk plan eller kostnadsbudgeteringen utifrån era förutsättningar. I teamet finns ekonomer med lång erfarenhet av att skapa finansiella planer. Vilka kostnader kommer ni att ha och hur mycket behöver ni spara fram till den stora dagen? På marknaden finns budgeteringsverktyg men dessa passar långt ifrån alla då varje brudpar har sina olika förutsättningar. Vi ser till att ingen kostnadspost glöms bort eller underestimeras!

Från 999:-, fast pris enligt överenskommelse- skicka förfrågan för offert! 


-
Serveringspersonal & arbetsledare Storstockholm, vi har medarbetare med lång erfarenhet av arbetsledning, servering och stå i bar på bröllop, fest & event. Se till att ni själva kan släppa allt och själva få njuta av er tillställning, så tar vi hand om resten!
Vi tillhandahåller tjänster i Stockholms län.  

Från 429:-/timme inkl allt (sociala avgifter, OB-tillägg, moms etc)


Vi ser fram emot att höra från er! Ta gärna kontakt med oss via chatten eller maila oss på info@brollopstider.se för förfrågningar och offert, så svarar vi så snart vi kan men normalt inom 48 timmar.